eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fotó JS Leng: https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-of-car-s-battery-4374843/
Nyitókép: Photo by JS Leng: https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-of-car-s-battery-4374843/

Baleset lehetett egy magyarországi akkumulátorgyárban

Üzemzavar lehetett egy komáromi akkumulátorgyárban.

2024. március 31-én, este 8 ór akörül a komáromi SK Batteries gyárban több ember sérülhetett meg munka közben, a helyi katasztrófavédelem, rendőrség és mentőszolgálat emberei a helyszínre érkezve ellátták a sérülteket - írja a GranTV oldala.

Állítólag hidrogén cianid kerülhetett vasárnap este a levegőbe, a gyárat kiürítették, a sérülteket a tatabányai kórházba szállították. A közösségi oldalakon felvételek is megjelentek az esetről.

A 24.hu idézi a katasztrófavédelmet, eszerint "március 31-én érkezett bejelentés szerint egy komáromi üzemben szúrós szag érezhető, több dolgozó fejfájásra panaszkodott. A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett az üzem területén, határérték feletti veszélyes anyag nem volt kimutatható. Tűzoltói beavatkozásra és lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség".

Az LMP mindenesetre ezért írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz, hogy kiderüljön, mi is történt valójában, továbbá feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen, annak érdekében, hogy kiderüljön: kinek a mulasztása miatt történt ismét baleset a komáromi akkumulátorgyárban.

Fotó illusztráció: JS Leng.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×