eur:
393.47
usd:
364.32
bux:
71924.57
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: ATV/YouTube

Élő adásban esett össze Kis-Benedek József

Az ATV műsorában szerda este élő adásban esett össze a katonai szakértő.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) 74 éves oktatójának állapotáról egyelőre nincsenek információk, a csatorna az eset után megszakította adását, rögtön reklámszünetet tartott, majd híradóval folytatta késő esti programját – írja az Index.

Az eset a Mai téma adásának utolsó harmadában történt, amikor az orosz–ukrán háborúról beszélgetett Kis-Benedek József Tompos Márton momentumos politikus és Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő társaságában.

A híroldal a történtek után megkereste az ATV sajtóosztályát, ahonnan rövid időn belül, szűkszavú választ kaptak: „Kis-Benedek József a ma esti Mai Téma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat. A kollégáink azonnal mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába és szakszerűen ellátták” – írta az Indexnek küldött válaszában a csatorna, hozzátéve: a katonai szakértőt kórházba szállították.

Az eset képsorait a Budapest Környéke YouTube-csatorna tette közzé, amin Kis-Benedek ájulása nem látható, de az igen, hogy a műsorvezető gyorsan elhagyja a pódiumát a vendégek irányába, az adás pedig azonnal reklámblokkra vált:

A Telexnek Tompos Márton, a műsor egy másik vendége a helyszínről 22 óra után azt nyilatkozta, hogy Kis-Benedeket ellátták a mentők, és már jól van, szerencsére nem ütötte meg magát, amikor elájult.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés csütörtök reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, míg Amerikában a függetlenség napja miatt ma nem lesz kereskedés. Gazdasági események szempontjából a brit parlamenti választások okozhatnak elmozdulásokat, illetve érkezik az EKB jegyzőkönyve is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×