eur:
394.56
usd:
365.56
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya-csomópont Mogyoródnál az átadóünnepség napján, 2019. július 24-én. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az átadón elmondta, hogy mintegy ötezer milliárd forintot fordít a kormány 2024-ig közúti és vasúti fejlesztések előkészítésére és kivitelezésére.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egymásnak esett Mogyoród alpolgármestere és a nagyközség vezetője

Az alpolgármester egy közösségi posztban verbális zaklatással vádolta meg Mogyoród polgármesterét. Az utóbbi szerint csak a 2024-es választásokról van szó.

Nekiment Mogyoród alpolgármestere, Trabalka Szilvia a polgármesternek, Paulovics Gézának – írja a BudaPestkörnyéke.hu.

Trabalka Szilvia úgy fogalmazott a Civil Mogyoród Facebook-oldalán: 2020 márciusában fenyegetően tombolt az irodájában a polgármester, mire ő kiborult. Ez megismétlődött 2020 júliusában is.

"Nem voltam ahhoz hozzászokva, hogy bárki így viselkedjen velem vagy a mások előtt való megalázásomban lelje örömét. Rá kellett jönnöm, hogy itt megszoksz vagy megszöksz helyzet állt elő, és én fogamat összeszorítva küzdeni kezdtem” – írja a politikus.

Ezután hosszan leírja, hogy mi mindent csinált 2022-ben: például előterjesztéseket készített, kapcsolatot tartott a civil szervezetekkel, vagy éppen szemétszedést szervezett. Ennek fényében sérelmezi, hogy

a polgármester nem adott neki jutalmat,

miközben az önkormányzati rendszer összes dolgozója kapott.

A portál megkereste Mogyoród polgármesterét, Paulovics Gézát. Ő másképpen látja a helyzetet. Szerinte az alpolgármester a "Covid kezdetétől nem az önkormányzat érdekeit képviselte, azt, hogy egy politikus nem mindig kap dicséretet, az mindig is jellemezte ezt a közeget. Nekem személy szerint ez egy kampányszagú bejegyzés a 2024-es választásokra” – fogalmazott Mogyoród polgármestere a vádakra reagálva.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×