eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: honvedelem.hu

Figyelmeztet a honvédség: katonai helikopterek landolnak Budapesten

A Defender Europe 21 gyakorlatsorozat részeként.

A Honvédelmi Minisztérium közölte: június 4-én 14:00 és 16:00 óra között amerikai és magyar katonák sebesültszállító (MEDEVAC) helikopterekkel gyakorló le- és felszállásokat hajtanak végre Budapesten.

A helikopterek Újmajor térségéből indulnak és a Duna Plaza mögötti folyóparton lévő betonos területre érkeznek. A gyakorlat ideje alatt a XIII. kerületben jelentős hanghatásokra, a leszállóhely és a Honvédkórház közötti útszakaszokon fokozott katonai jelenlétre kell számítani.

A leszállóhely környezetének forgalmát a Magyar Honvédség és a rendőrség munkatársai közösen biztosítják.

Közölték: a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszenek, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarják az állampolgárok nyugalmát.

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×