eur:
385.51
usd:
354.76
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Védőfelszerelést viselő orvos az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2020. december 11-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Koronavírus: több mint félszáz egészségügyi elhunytról tud a MOK

A Magyar Orvosi Kamara honlapján szereplő adatok szerint eddig ötvenhat egészségügyi dolgozó vesztette életét koronavírus-fertőzésben Magyarországon.

Az elhunytak között vannak ápolók, háziorvosok, nőgyógyászok, főorvosok, egy kutatóorvos és mentősök is – írja az Index az orvoskamara közleményére hivatkozva.

„Mély megrendüléssel búcsúzunk a Covid-19 pandémiában elhunyt kollégáinktól, akik hivatástudatukhoz méltóan teljesítették esküjüket, orvosi illetve ápolói kötelezettségeiket, elhivatottan szolgálva embertársainkat” – fogalmaz a MOK, amely a halálhírekről a sajtóból vagy saját forrásaikból értesült.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most
Tudósítónktól

Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most

Hétfő délelőttre az iráni vezetés megerősítette, hogy valóban életét vesztette egy helikopter-katasztrófában az ország elnöke és miniszterelnöke. Bár azonnal találgatások indultak meg az idegenkezűségről, Irán legfőbb vallási vezetője „szerencsétlen balesetnek” nevezte a történteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×