eur:
388.02
usd:
360.29
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: bpiautosok.hu

Ez a bravúr: az M3-as bevezetőjén szemben a forgalommal – videó

Óriási szerencse, hogy nem történt súlyos baleset.

Budapest egyik legbonyolultabb csomópontja az M3-as autópálya bevezetőjének végén a Kacsóh Pongrác úti felüljáró, de nagyon nem lehet eltévedni benne, legfeljebb, ha elvéti valaki a sávot, akkor rossz helyre érkezik. Vélhetően eltéveszthetett valamit az az autós is, aki szerda reggel úgy akart korrigálni, hogy a forgalommal szemben haladt az úton.

Az életveszélyes manővert a bpiautosok.hu oldal osztotta meg. Arról nincs hír, hogy a piros autó sofőrje baleset nélkül megúszta-e a kalandot.

Címlapról ajánljuk
Kész az új program, a merkeli örökséget hátrahagyva lépne kormányra a CDU

Kész az új program, a merkeli örökséget hátrahagyva lépne kormányra a CDU

A hatalom visszaszerzésére törekszik a német Kereszténydemokrata Unió (CDU). Németország legnagyobb konzervatív pártjának kongresszusa elfogadta az új programot: a hetvenoldalas dokumentum a korábbi, immár tizenhat éves programot váltja fel, amely felett eljárt az idő. A párt felett azonban aligha, a 2021-es választási kudarc után mára ismét Németország legerősebb pártjává vált.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×