eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Járművek közlekednek az M35 autópálya új, a 4. és a 481. számú főút közötti szakaszán Debrecen közelében az átadás napján, 2017. december 13-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Régóta várták már az autósok ezt a hírt

Délelőtt átadják a forgalomnak az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu közötti, valamint az M4-nek a bihari várostól északra lévő csomóponti szakaszát.

A gyorsforgalmi út közvetlen kapcsolatot jelent Budapest és Nyugat-Európa felé a most még halmozottan hátrányos helyzetű Bihar számára, illetve jelentős gazdaságfejlesztő és gazdaságélénkítő hatása lehet.

Az új sztrádaszakaszokat 2019. január elsejéig díjfizetés nélkül használhatják az autósok.

Az eseményről beszámoló Haon.hu úgy tudja, hogy az átadáson a helyi politikusok mellett ott lesz Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Nagy Róbert, a beruházó, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója is.

Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×