eur:
393.51
usd:
364.55
bux:
71819.98
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, korábbi nevén Budapest Ferihegy nemzetközi repülőtér, Budapest nemzetközi repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Forgalma meghaladja az évi 10 millió utast. MTVA/Bizományosi: Balaton József  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Balaton József

Idegen pénztárcát tettek egy utas poggyászába

Nem sok pénz volt a márkás bukszában, az eset Ferihegyen történt.

Egy angliai útról hazatérő utas találta az ismeretlen, márkás pénztárcát a poggyászában Ferihegyen. A hvg.hu beszámolója szerint csekély összeg volt a bukszában, amit valószínűleg nem elvesztett a tulajdonosa, hanem ellopták tőle.

Valószínűleg az történhetett, hogy a reptéri fosztogatók kiürítették a pénztárcát, majd véletlenül egy másik táskába tették azt vissza. Az utas a közösségi oldalon keresztül próbálta megtalálni a pénztárca tulajdonosát.

Hardy Mihály, a reptér kommunikációs vezetője szerint valószínűleg a talált tárgyakhoz hasonlóan le kellene adni a pénztárcát, még akkor is, ha azt az utas a saját poggyászában találta meg.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat. Az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozás a GVH által működtetett online Árfigyelőre hivatkozva, egy vélhetően önkényesen összeállított napi kosárérték alapján azt sugallta, hogy a termékkínálata általánosságban a legolcsóbb.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×