eur:
393.07
usd:
363.26
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányíthatja a Jobbikot

A Jobbik elnöksége arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás társelnökökként irányítsa a pártot - közölte Z. Kárpát Dániel alelnök kedden a Facebook-oldalán.

Az ellenzéki politikus jelezte: két héten belül tartják a párt kongresszusát, ahol végbemehet a tisztújítás.

Korábban Volner János frakcióvezető, alelnök írt arról, hogy alelnökként számíthatnak rá továbbra is, ugyanakkor javasolni fogja, az újonnan alakuló parlamenti képviselőcsoportot a pártelnök vezesse.

Vona Gábor leköszönő pártelnök az április 8-ai országgyűlési választás után jelentette be lemondási szándékát, másnap pedig közölte: nem méreti meg magát a Jobbik tisztújításán és listás parlamenti mandátumát sem veszi át. A politikus 2006. november 25. óta volt a Jobbik elnöke.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×