eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Lendvai veszélyesnek tartja az ellenzéki minősítéseket

Veszélyesnek tartja az MSZP frakcióvezetője, ha politikusok a magyar demokrácia független alappilléreit politikai érdekeiknek megfelelően minősítgetik - Lendvai Ildikó mindezt az InfoRádió kérdésére válaszolta azután, hogy a Fidesz alelnöke szerint a demokrácia hívei győztek a hatalom önkényével szemben, a népszavazás kérdésében.

Az MSZP áll a népszavazás elébe, ám a párt frakcióvezetője értetlenül áll a Fidesz alelnökének kijelentése előtt, miszerint a demokrácia hívei győztek a hatalom önkényével szemben.

Lendvai Ildikó az InfoRádió kérdésére válaszolva érdekes metaforának nevezte az ellenzéki politikus véleményét.

A referendummal kapcsolatban a kormánypárti politikus azt mondta: fölveszik a kesztyűt, készek a vitára.

Lendvai Ildikó egyúttal arra hívta fel a figyelmet, hogyha a szavazáson a tandíj, vagy a vizitdíj ellen voksolnak az emberek, akkormegoldatlan lesz az egészségügy vagy a felsőoktatás finanszírozása.

A szocialisták frakcióvezetője a parlamenti ülésszakról szólva arról beszélt, hogy voltak vitáik a liberálisokkal, de kiemelte, hogy ezek szakmai és nem pedig politikai jellegűek voltak.

Lendvai Ildikó fontosnak nevezte, hogy minden vitanapot megtartottak az Országgyűlésben és minden vizsgálóbizottság létrehozását támogatták a képviselők.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×