eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Összeverekedett két család Baktalórántházán

Tömegverekedés tört ki két család között Baktalórántházán, a csetepatéban egy résztvevő súlyos, több pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Nem ez volt az első eset, hogy a nyírségi városban élő két család összeszólalkozott.

A vasárnap esti verekedésbe bekapcsolódó tíz embert a rendőrök választották szét. Még a helyszínen kikérdezték a rendbontókat, eközben valaki, valószínűleg egy égő rongydarabbal, megpróbált felgyújtani egy közelben lévő házat - mondta el az InfoRádióban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fülöp Gergely elmondta: a lángokat a rendőrök oltották el, senki nem sérült meg.

A két család több tagja hétfőn ismét összeakadt a városban, amikor is egyikük egy fejsze nyelével hátba vert egy másik férfit. A fejszét a helyi őrparancsnok vette el tőle, de a sértettnél is talált egy teleszkópos fémbotot.

A rendőrök most fokozott járőrszolgálatot tartanak Baktalórántházán, és felvették a kapcsolatot az Országos Cigány Önkormányzattal is, hogy közösen találjanak megoldást a helyzet rendezésére.

A két család között ugyanis nem most tört ki elsőként verekedés. Fülöp Gergely szerint nem tudnak egymás mellett élni, és a legapróbb dolgokon is képesek úgy összeveszni, hogy abból tömegverekedés lesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×