eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

A tüntetés vezéralakja szerint az MTV vezetője a felelős a történtekért

Takács András, a Kossuth téri demonstráció egyik vezéralakja szerint a Magyar Televízió elnöke a felelős a hétfőn történtekért. Véleménye szerint ugyanis a tömeget az bőszítette fel, hogy meg sem hallgatták küldöttjeiket.

A Szabadság térre először a tüntetők egy kéttagú küldöttsége ment át, amelynek az volt a célja, hogy hiteles tájékoztatást kérjenek a televíziótól - mondta az InfoRádiónak Takács András, aki egyike volt a küldöttségnek.

"Húsz percig várattak a kapuban, azután ahelyett, hogy bárki vezető tévés odajött volna,a rendőröket küldték oda, hogy kilökdössenek minket az ajtóból" - fogalmazott Takács András.

A Kossuth téri demonstráció egyik vezéralakja szerint akkor tértek vissza többen a köztévéhez, amikor meghallották, hogy "annyira nem becsülik a tömeget, hogy egyáltalán szóba álljanak a küldötteivel".

Az MTV elnöke a felelős azért, ami történt - jelentette ki Takács András.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

A házigazda franciák ellen mutatkozik be a magyar férfi válogatott a vízilabda-tornán. Nem lesz könnyű mérkőzés, a franciák sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, a legutóbbi vb-n, Dohában, kiejtették a magyar csapatot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×