eur:
392.58
usd:
362.57
bux:
72211.03
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Dani Alves brazil játékos a barcelonai Camp Nou Stadionban rendezett sajtótájékoztatón 2021. november 17-én. A Barcelona katalán labdarúgóklub bejelentette, hogy a 38 éves brazil visszatér a klubhoz. A közlemény szerint Dani Alves az idény végéig szóló szerződésben egyezett meg a Barcelonával, opciós hosszabbítási lehetőségről nem szól a bejelentés. Alves mintegy hat év után tér vissza a katalánokhoz.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta

"Hazudtam" – most már nagyon nagy bajban van a világklasszis futballista

Dani Alvest nemi erőszakkal vádolják, most elismerte, hogy volt szexuális kapcsolata egy fiatal lánnyal.

Harmadszor változtatott eredeti vallomásán a nemi erőszak vádjával előzetes börtönbüntetését töltő brazil labdarúgó, aki már nem tagadja a szexuális aktust – írja a Világgazdaság.

A 40. életévét hamarosan betöltő brazil futballista jelenleg egy katalóniai börtönben tölti előzetes letartóztatását, miután a vád szerint december 30-án egy népszerű barcelonai szórakozóhely mosdójában megerőszakolt egy 23 esztendős nőt.

A Mundo Deportivo című spanyol sportnapilap úgy tudja, a világklasszis jobbhátvéd ismét, immár harmadszor változtatott eredeti vallomásán: ezúttal elismerte a szexuális aktust, amely szerinte közös beleegyezéssel történt.

Az ügy kirobbanása után felesége beadta a válópert.

Ha elítélik, Dani Alves akár 4–12 év közötti börtönbüntetést is kaphat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Patriótákról: hétfőn lesz bejelentés, látni fogják, hogy nem a levegőbe beszéltem

Hosszú interjút adott péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Szerinte az ukrajnai háború ügyében az emberséges politika iránytűjét kell kézbe venni. Szerinte a francia Nemzeti Tömörülés várható választási győzelme egész Európára azonnal hatással lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×