eur:
394.17
usd:
364.7
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Besenyei Budapesten veszítette el a bajnokságot

Ausztráliai győzelmével, összesítésben második helyezett lett Besenyei Péter, a Red Bull Air Race 2006-os évadján. A korábbi műrepülő világ- és Európa-bajnok harmadszor végzett második helyen a versenysorozaton.

"Az idény nem volt túl szerencsés" - nyilatkozta az InfoRádiónak Besenyei Péter.

"Budapesten mindenképpen nyerni szerettem volna, ehhez képest egy nagy hibát elkövetve pont nélkül maradtam" - mondta a műrepülő pilóta. Hozzátette: "az a hat pont, amit ott elbuktam, a végelszámolásnál nagyon hiányzott, hiszen három ponttal maradtam le a bajnoki címről."

Besenyei Péter beszélt arról is, hogy az évad közben voltak olyan helyszínek, ahol nem is annyira a pálya, mint inkább a fel- és leszállások voltak izgalmasak, ugyanis rendkívül keskeny, és rövid kifutópályák álltak rendelkezésükre.

Jövőre már 14 pilóta vesz részt a futamokon. Az újoncok idén edzőtáboron vettek részt, Amerikában.

A szezon Dél-Afrikában indul márciusban, és a pilóták 12 versenyen mérhetik össze tudásukat, köztük a budapestin is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

A hat (szinte) hibátlan gyakorlatot bemutató Mészáros Krisztofer a kilencedik helyen végzett a férfi tornászok egyéni összetett versenyében. Összpontszáma 83,899 lett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

A forint szerdán is tovább esett az euróval szemben, a jegyzések 396 felett is jártak, azaz újabb háromhetes mélyponton járt  a magyar fizetőeszköz, aztán késő délután volt egy hirtelen erősödés 394-ig. Ez az esti Fed-döntés előtti, illetve hónap végi pozíciózárásokkal is összefügghetett. A japán jegybank mai váratlan kamatemelése után a jen március óta nem látott csúcsra erősödött a dollárral szemben, ez pedig a carry trade ügyletek miatt nem segíti a magasabb kamatozású devizák erősödését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 18:25
×
×
×
×