eur:
396.21
usd:
367.18
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Újraforgatnak egy Oscar-díjas filmet

Remake készül George Cukor 1944-es klasszikusából, a Gázlángból. A filmet az a Joe Wright rendezi majd, a Büszkeség és balítélet is forgatta.

Az izgalmakkal teli klasszikus filmalkotásban egy gonosz férfi készül őrületbe kergetni szép fiatal menyasszonyát, hogy az elrejtett drágakövek nyomára bukkanjon. A mézeshetek végeztével a pár egy ódon birtokra költözik, amelyet a feleség örökölt gyilkosság áldozatául esett nagynénjétől. Ezzel minden készen áll ahhoz, hogy a férj véghez vigye ravaszul terveit, s addig játsszon gonosz bújócskát a házban, amíg összezavarodott felesége kétségbe nem kezdi vonni saját elmeépségét.

A film annak idején hét Oscar-jelölést kapott, amelyből egyet - a legjobb női főszereplőjét - Ingrid Bergman díjra is váltott.

A Warner Bros égisze alatt készülő mozi rendezője a Büszkeség és balítélet angol direktora, Joe Wright lesz. Érdekesség, hogy Wright ezzel a mozival debütál a Hollywood-i piacon. A forgatókönyvet Abi Morgan írja Patrick Hamilton 1938-as, eredeti színműje alapján.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 17:28
2024. július 31. 15:14
×
×
×
×