eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Madonna retteg a róla készült szexképek miatt

Már az ügyvédeit is bevetette Madonna, hogy megpróbálja megállítani a róla még az 1990-es évek elején készült szexképek és az általa írt szerelmes levelek publikálását. A dokumentumok egy Madonna-relikviákra specializálódott cégnél vannak, amely 100 ezer dollárt szeretne kapni értük.

Ügyvédekkel próbálja megakadályozni Madonna a róla még az 1990-es évek elején készült intim fotók és szerelmeslevelei nyilvánosságra kerüljenek - mindez éppen akkor, amikor újabb gyermeket szeretne örökbe fogadni.

A 17 levelet és a hét fotót az énekesnő akkori barátja, James Albright kapta és készítette. A képek némelyikét maga Madonna készítette és állítólag meglehetősen pikáns pózban ábrázolják az énekesnőt.

A kollekció - mely jelenleg egy cég birtokában van, amely 100 ezer dollárt (18,5 millió forintot) szeretne kapni érte - részei személyes tárgyak is, például Madonna alsóneműje, melyet személyesen küldött el James Albrightnak két évig tartó kapcsolatuk alatt.

A levelek mindegyike Madonna fejléces papírra íródott, az énekesnő nem egyszer "Spanky" (Paskolós), vagy "Lola mamája" néven írta alá őket, utóbbival arra utalva, hogy akkoriban Lolának akarta elnevezni majdani első leánygyermekét.

"Nem csak a szexről szól. Egyes feljegyzések és levelek arról szólnak, miként hullik szét a körülötte lévő világ, mások arról, milyen szomorúnak érzi magát. Arról ír, hogy Albright a világ legjobb pasija, aki nem nyílik meg eléggé neki" - mondta a relikviákat birtokló Marquee Capital egyik munkatársa.

Madonna ügyvédei azzal érvelnek, hogy a levelek és a képek eladása az énekesnő magánéletének, valamint szerzői jogainak megsértése lenne.

A helyzet pikantériáját mindemellett az is adja, hogy Madonna akkoriban többször is meztelenül pózolt a nagy vihart kavart Szex című könyvéhez, ennek ellenére a hírek szerint most nagyon rosszul érinti a képek esetleges megjelenése.

James Albright 1992 januárjától júliusig volt Madonna testőre, majd ezt követően szerelmi kapcsolatban éltek egészen 1994-ig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×