eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

"Aludtam, miközben megerőszakoltam" - megúszta a büntetést

Valószínűleg szexszomniában szenved a brit királyi légierő szerelője, aki megerőszakolt egy 15 éves lányt - jelentette ki a bírósági tárgyaláson az egyik felkért szakértő.

Egyre több amerikai kutató számol be arról, hogy nem ritkaság alvás közben a kóros szexuális viselkedés; előfordul, hogy valaki a partneréhez közeledik, önkielégítést végez - vagy akár erőszakot követ el anélkül, hogy felébredne.

Ezzel - vagyis szexszomniával - védekezik a 26 éves Kenneth Ecott is, aki állítja: nem emlékszik rá, hogy részegen megerőszakolta volna a 15 éves lányt egy dorseti bulin.

Barátnője is azt vallotta a bíróság előtt, hogy a férfi gyakran próbált vele szeretkezni - miközben nyilvánvaló volt, hogy közben alszik.

A londoni alváskutató központ munkatársa szerint a vallomás egyértelműen bizonyítja, hogy a vádlott sezxszomniában szenved. Egy másik felkért szakértő viszont vitatja a véleményt.

Amerikai kutatók egyébként azt is megállapították, hogy valamennyi alvászavar, így az alvajárás vagy az apnoé - olyan alvászavar, amelynek során a légutak elzáródása miatt a betegek légzése leáll, illetve szabálytalanná válik alvás közben - szintén magában rejti a rendellenes szexuális viselkedés kialakulásának kockázatát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×