eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Nem gyilkosság, nem kábítószer, "csak" orvosság

Véletlen gyógyszer-túladagolás okozta Anna Nicole Smith egykori amerikai topmodell halálát, aki február 8-án hunyt el váratlanul a Florida állambeli Hollywoodban, egy kaszinó-szállodában - közölték a floridai hatóságok.

Joshua Perper igazságügyi orvosszakértő közölte, hogy a 39 évesen, tisztázatlan körülmények között elhunyt szupermodell vérében kilenc különböző gyógyszert, köztük altatókat és étvágycsillapítókat találtak.

Charlie Tiger rendőrfőnök szerint esetleges bűncselekményre utaló jel nem merült fel, és a tragédia helyszínén nem találták tiltott szerek nyomait sem.

A Playboy magazin egykori sztárja az 1990-es évek közepén arról híresült el, hogy feleségül ment a nála 63 évvel idősebb J. Howard Marshall milliárdoshoz, aki esküvőjük után 14 hónappal meghalt.

Anna Nicole Smith azóta pereskedett férje családjával az örökség ügyében. Az ügy még mindig fellebbezés alatt áll, és várható részesedésének egyetlen örököse Smith jelenleg öthónapos kislánya.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×