eur:
392.83
usd:
363.12
bux:
73745.69
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Barca-blama a Nou Campban

A Barcelona az eltiltott Ronaldinho nélkül 3-1-re kikapott az Atlético Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Angliában a Chelsea gyakorlatilag bajnoknak tekintheti magát: újra legyőzte a Liverpoolt. Az olasz élvonalban a Milan csak gólnélküli döntetlent játszott a Lazio ellen.

Spanyolország

A hosszú sikersorozat után rossz hetet zárt a Barcelona. A katalán gárda a hétközi kupabúcsú után hazai pályán 3-1-re kikapott az Atlético Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A fővárosi együttes a kétgólos Fernando Torres vezérletével gyűrte le az eltiltott Ronadlinho nélkül felálló barcelonaiakat.

A madridiakon kívül még senki nem győzte le a Primera Divisiónban a Barcelonát, ez az Atléticónak mindkétszer is sikerült. A Barcelona még így is kilenc pontos előnnyel vezet a második Valenciával szemben.


A Zaragoza hazai pályán az első félidő közepén már 4-0-ra vezetett a Betis ellen, végül csak 4-3-ra győzött sevillai riválisa ellen.

Anglia

A mindig magabiztos Jose Mourinho most már joggal bizakodhat és lassan tényleg kezdheti hűteni a pezsgőket, hiszen csapata, a Chelsea hazai pályán Gallas és Crespo egy-egy góljával 2-0-ra nyert a Liverpool ellen az angol bajnokság 25. körében. A címvédő londoni együttes előnye így már 15 pont a második helyen álló Manchester Uniteddel szemben a tabellán.

Olaszország

<

A juvés Del Pierót ünneplik (fotó: epa)

Az olasz ligában listavezető Juventus tartja előnyét az Inter előtt: a zebramezes gárda ezúttal Torinóban győzött 1-0-ra az Udinese ellen a bajnokság 23. körében.

A címvédő csak nagy nehezen gyűrte le udinei riválisát, hiszen a szokás szerint csereként beszálló Alessandro Del Piero a 70. percben lesen állva szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, a Juve-hátvéd Cannavaro pedig gólhelyzetben lökte ki a labda alól az Udinese támadóját.

Az Inter is egygólos sikert aratott: a milánóiak Cruz találatával 1-0-ra győztek a vendég Chievo ellen. A másik miláni gárda, a Milan továbbra is szenved: a megalázó hétközi kupabúcsú után ezúttal gólnélküli döntetlent játszott a Lazio otthonában.

Címlapról ajánljuk
Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Tíz góllal verték Argentínát Lékai Mátéék

Csak az eleje volt szoros, aztán a magyar férfi kézilabda-válogatott magabiztos sikert aratott második csoportmeccsén a párizsi olimpián.

Kalas Vivien: a politikai viták miatt súlytalanabb pozíciót kaphat az Európai Bizottságban Várhelyi Olivér

A biztosl portfóliók elosztásánál számítani fog, hogy vita van Magyarország és az Európai Unió között, és a magyar kormányfő és a magyar kormánypárti képviselők nem támogatták Ursula von der Leyen újraválasztását – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének főreferense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Elfoygott az erő az amerikai piacokon

Reggel az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedést láthattunk a japán Nikkei vezetésével, ezt követően pedig az európai tőzsdéken is jó a hangulatban indult a nap, délutánra azonban elfogyott a lendület. Amerikában eközben vegyes mozgásokat láthatunk. Gazdasági események szempontjából csendes napra számíthatunk, a reggeli német kiskereskedelmi adat közzétételét követően nem várhatóak piaci hatással bíró események, a héten azonban több fontos GDP, illetve foglalkoztatottsági adat is érkezik majd, emellett pedig a felpörgő második negyedéves gyorsjelentési szezon is szolgálhat meglepetésekkel a befektetőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×