Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Ma lett volna az esküvője az Árpád hídi baleset áldozatainak

Infostart
2024. július 6. 12:19
Szombaton lett volna az esküvőjük, az Árpád hídi ámokfutó megölte őket.

Rengetegen gyászolják Mónikát és Ervint, azt a fiatal párt, akik szerda este haltak meg az Árpád hídi balesetben. A szerelmeseknek szombaton lett volna az esküvőjük. Csupán néhány utcányira voltak a lakásuktól, amikor megtörtént a tragédia.

Kedves Barátaim reggel vinnénk Nektek a szeretetcsomagot, ahogy megbeszéltük tegnap késő délután, és gratulálnánk előre a szombati polgári esküvőtökhöz. Ezekkel a megrendítő sorokkal búcsúzott Ervintől és Mónikától - a szerda esti Árpád hídon történt baleset áldozataitól - egyik közeli barátjuk - számol be a TV2.

Mónika Szlovákiából, Kéménd településéről származott, nívódíjas mesemondó volt és néptáncolt. Volt tanára megrendülve nyilatkozott a Tényeknek.

"Ezt nem lehet szavakba önteni, hogy mit éreztem, amikor ezt megtudtam. Azért egy jóérzés, egy büszkeség is a szomorúságban eltölti a szívem, hogy részese lehettem a Mónika életének, hogy mellettem nőtt. A nagymamájával együtt mi voltunk az elsők, akiknek a meséit elmondta – mondta Branyai Anna Ilona.

Ervin, Mónika 34 éves párja Gyergyószentmiklóson született, végrehajtó-helyettesként dolgozott. Mindketten aktívan tevékenykedtek kulturális és közösségszervezőként. A Rákóczi Szövetség munkatársai voltak, ahol a Kárpát-medencében élő magyar fiatalok közötti kapcsolatokat erősítették.

Szerda este frontálisan ütközött az Árpád hídon egy, a forgalommal szemben haladó lopott taxi. A balesetben három ember halt meg.