Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Ijesztő videón látható, mi történt Jeremy Renner hókotrós balesete után

Infostart
2023. április 20. 06:24
A testkamerás felvételeket most tette közzé a helyi seriff hivatala.

Jeremy Renner újév napján szenvedett balesetet, melyben saját hókotrója alá került: 30 csontja tört el, máját átszúrta az egyik, tüdeje pedig összeesett. A frissen közzétett videón az látható, hogyan igyekeznek a mentősök a színész életét megmenteni – írja az NBC News.

Az eset idején a leginkább a Marvel-univerzum Sólyomszemének szerepéről ismert Renner a birtokán található magánúton vontatta ki a hóekével unokaöccse autóját a hó alól. Alex Fries, a színész unokaöccse is beszél a videóban arról, mi történt: elmondása szerint a hókotró azt követően, hogy nagybátya kiszállt belőle, elkezdett csúszni felé a hegyoldalban.

"Teljes sebességgel felém tartott, ekkor próbált meg visszaugrani a vezetőfülkébe. De megcsúszott, mert a lánctalpakon lehetetlenség megállni. Be akart ugrani a vezetőfülkébe, de a lánctalp maga alá temette" – fogalmazott.

A korábban közzétett segélyhívásból már kiderült, mennyire súlyos volt a színész állapota. A diszpécser ott megkérdezte Friest, hogy lát-e egyértelmű sérüléseket Renneren, aki úgy felelt: mellkasával komoly gondok vannak, a jobb oldala is komolyan sérült, úgy néz ki, mintha a gép összezúzta volna és fejsérülése is van.

A színésznek 20 percet kellett a segítségre várnia, mivel a rossz útviszonyok miatt nehezen tudták megközelíteni a segítségére sietők. Renner korábban is köszönetét fejezte ki unokaöccsének higgadt cselekedetei miatt, valamint a rajta segítő mentősöknek is.

"Ha egyedül lettem volna ott, csúnya halálom lett volna, egészen biztosan. De nem voltam egyedül, ott volt az unokaöcsém, drága Alex. És aztán jött a lovasság többi része" – mondta el korábban az ABC News-nak adott interjújában.

Hetekig gyógyult kórházban, a múlt héten azonban már a Disney+-on látható sorozata, a Rennervációk premierjén is megjelent.