Nyitókép: Yuichiro Chino/Getty Images

Ütős újítást vezet be a Revolut

Infostart
2024. szeptember 6. 07:18
Dedikált kriptovaluta fizetési kártyákat vezet be a Revolut. Ezzel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptovalutával fizessenek napi vásárlásaik alkalmával.

Az új virtuális kártyák integrálhatók az Apple Pay és a Google Pay rendszerekkel, így a felhasználók online és személyesen is fizethetnek – írja a fintech.hu.

A felhasználók könnyedén beállíthatják ezeket a kártyákat az alkalmazásában, és kiválaszthatják, melyik kriptovalutát kívánják használni fizetéseik során.

A Revolut közölte, hogy a vásárlások esetén nem számítanak fel átváltási díjat. Használati díjak azonban felmerülhetnek, amelyek a kártyabirtokos prémium előfizetési lehetőségeitől függnek.

Az új fizetési kártyák bevezetése mellett a cég nemrégiben elindította a „Revolut X” nevű kriptokereskedési platformját, amely elsősorban az Egyesült Királyság lakossági ügyfeleinek szól. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többféle kriptovalutával kereskedjenek, ezzel erősítve a neobank pozícióját a kriptovaluták területén.