Nyitókép: pixabay

Gyerekbántalmazási botrány - Megszólalt a karateedző

Infostart
2024. július 20. 16:23
"Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre."

Az ATV elérte a külföldön nyaraló Agócs Tibor karateedzőt, aki egy gyermeket fegyelmezésképp a szolnoki kalandparkban egy tábor keretei közt egész egyszerűen felrúgott.

Agócs Tibor közölte: "mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre".

Hozzátette: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket, úgy látja, a kisfiú édesanyja nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjen, találkozni is fognak.

Agócs Tibor nagyon félti a családját most. Megérti a felháborodást, és áll a büntetés elé is, de a saját gyerekét szeretné megvédeni a nemtelen támadásoktól.

Közben felbukkant egy másik illető is, aki állítja, 30 éve ismeri őt Agócs Tibor, üzleti vitájuk volt, ami tettlegességgel zárult Agócs részéről.

Jogászi vélemény szerint akár 5 év szabadságvesztést is kaphat Agócs Tibor védekezésre képtelen kiskorú veszélyeztetése miatt.

További kérdésekre és felmerült ügyekre Agócs Tibor csak élő adásban, vágatlan formában hajlandó válaszolni.