Nyitókép: MTI/Komka Péter

Előre hozott BL-döntő résztvevője a Fradi

Infostart
2019. április 13. 12:39
A Pro Recco szombat este a Komjádiba látogat, igazi sztárparádé várható.

A magyar férfi vízilabda-bajnok Ferencváros a világ egyik legjobb klubját, a Pro Recco csapatát fogadja szombaton este 18.30-tól a Komjádi-uszodában (tv: M4), várhatóan telt ház előtt.

Varga Zsolt együttese szeretne minél jobb eredményt elérni az olimpiai, világ- és Európa-bajnokokkal teletűzdelt, tavalyi BL-ezüstérmes olaszok ellen, hiszen miképpen Jansik Szilárd a Waterpolo.hu portálon fogalmazott: ahhoz, hogy bebiztosítsák helyüket a hannoveri nyolcas döntőben, szükségük van minden pontra.

"Úgy érzem, sikerült felkészülnünk a Recco ellen, igyekeztünk a saját játékunkra koncentrálni, újra összerakni azt és a hibákat kijavítani. Sajnos az utóbbi időben nem ment mindig jól a csapatnak, de bízom benne, hogy ezt megszakítva elindulunk egy jó úton" - mondta a vízilabdázó.

A Dabrowski Norbert vezette Eger péntek este 20:30-tól a Steaua otthonában vizitált, míg ma a Szolnok a horvát Jug Dubrovnik együttesével (19:30, Sport1) meccsel otthon a Bajnokok Ligájában.

A legrangosabb európai sorozatban a legjobb 16 között két csoportban küzdenek a csapatok, az egyikben a Ferencváros viszonylag kedvező helyzetben van (az Eger nem), a másikban a Szolnok kapaszkodik a még Final Eightbe jutást jelentő negyedik helybe.