Nyitókép: Getty Images/Catherine Falls Commercial

Új dolgok derültek ki a meggyilkolt magyar kézilabdázó ügyében

Infostart
2024. július 25. 10:06
Már zajlik a nyomozás a nemrég meggyilkolt kézilabdázó ügyében, a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját. A lány édesapja újabb részleteket árult el a fiatal nő élettársáról.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, néhány napja holtan találták meg az eltűnt kézilabdázót, Simsik Cynthiát. Úgy tudni, egy műanyag zsákba tekerték a 31 éves nő holttestét, ami a furcsán viselkedő párjára terelte a gyanút, ezért a rendőrség őrizetbe vette a férfit. A DVSC korábbi játékosa már legalább öt napja halott volt, amikor a rendőrök rátaláltak.

A rendőrség kedd reggel közölte, hogy halálokozás és hullagyalázás ügyében indított nyomozást az ügyben. Az ügyész beleegyezését követően a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját. A hatóság a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva egyelőre nem közölt bővebb információkat.

A meggyilkolt nő édesapja szerdán az RTL Híradónak elmondta, veszekedések, pofonok és féltékenység előzte meg lánya meggyilkolását, akinek élettársát nárcisztikus férfinak ismerte meg, és már az elején sem örült ennek a kapcsolatnak. Úgy véli, a férfi az utóbbi időben cselédként tartotta maga mellett a fiatal nőt – idézi az Index.

Simsik Tibor elmondta azt is, hogy lánya előző kapcsolatából született 9 éves kisfiának pszichiáter segítségével már elmondták, hogy meghalt az anyukája. Hozzátette, örökbe szeretnék őt fogadni, ahogy a tragikus véget ért kapcsolatból született 4 éves kislányt is, aki most a gyilkossággal gyanúsított férfi rokonainál van.

A lány párja korábban a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, és amikor ezt észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette. Innen később visszavitte a házba, mesélte a gyászoló édesapa.