Nyitókép: fotó: Infostart

Fontos csomópontot zárnak le az M2-esen

Infostart / MTI
2024. augusztus 7. 17:48
Több mint egy hétig kell majd alternatív útvonalon közlekednie a Budapest felé közlekedőknek, és a Gödre lehajtani akaróknak. A lépés összefüggésben van a Samsung-gyárhoz vezető utak megerősítésével.

Útépítési munkák miatt részlegesen lezárják az M2-es autóút gödi csomópontját csütörtöktől augusztus 16-ig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint az M2-es autóút gödi csomópontjának részleges zárása miatt az előzetes tervek alapján augusztus 8. és 16. között nem lehet majd Budapest felé felhajtani a gyorsforgalmi útra, illetve Vác irányából nem lehet majd lehajtani Göd irányába.

A lezárás ideje alatt Göd város, illetve Göd felől az M2-es autóút akadálytalanul közelíthető meg a 25-ös jelű Dunakeszi-Révdűlő, Alagi pihenőhely, valamint a 34-es jelű Sződ, Sződliget csomópont felől.

Közölték azt is, hogy a gödi csomópontban a 21107-es jelű mellékúton (gödi Munkácsy utcán) folyó építési munkák alatt időszakosan jelzőlámpás, illetve jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben.

A csomópontban az M2-es autóútról Budapest felől Göd irányába történő lehajtás, illetve Gödről az M2-es autóútra Vác irányába történő felhajtás a korlátozás ideje alatt továbbra is biztosított lesz - fűzték hozzá.