Nyitókép: Vitézy Dávid/Facebook

Tovább fonódik a fonódó – most bárki véleményezheti

Infostart
2021. február 15. 12:47
Mondd el a véleményed és segítsd a budai fonódó villamoshálózat déli szakaszának tervezését – írja közösségi oldalán Vitézy Dávid.

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatójának tájékoztatása szerint: mielőtt megkezdődik a tervezés, egy rövid kérdőíven kérdezik az újbudaiakat, a BME vagy ELTE itt tanuló hallgatóit és tanárait, az Infoparkban dolgozókat, a Kopaszi gát térségébe költözőket vagy már ott élőket és minden érintettet, mit gondolnak az új villamosvonalról és mi a véleményük a környező közterületek átrendezésének prioritásairól.

Vitézy Dávid arra kéri valamennyi érintettet, hogy töltse ki a www.budaifonod.hu weboldalon található rövid kérdőívet, és ha van ismerőse, aki érinthet a beruházás, ossza meg vele is.

Mondd el a véleményed és segítsd a Budai Fonódó villamoshálózat déli szakaszának tervezését! Mielőtt megkezdődik a...

Közzétette: Vitézy Dávid2021. február 14., vasárnap

Mint köztudott, a Budai Fonódó villamoshálózat kiépítése délre folytatódik: a beruházás második ütemében a Duna partján épül új villamosvonal a Szent Gellért tértől délre, a Műegyetem rakparton és a Pázmány Péter sétányon át a Kopaszi gát térségéig. A végállomás a Budafoki útnál lesz, a vonal csatlakozik majd a Déli Körvasút új, Nádorkert megállójához is.