Ezért olcsó a tojás – lapszemle

Infostart / InfoRádió - Sigmond Árpád
2018. március 28. 06:57
A Világgazdaság szerint évi ötvenmilliárd forintot költünk vitaminokra. A Portfolio a magyar gazdaság 2000 óta mért teljesítményéről közölt összeállítást. Ismét az olcsó import nyomja le a tojásárakat – írja a Magyar Idők.

Évi ötvenmilliárd forintot költünk vitaminokra, étrend-kiegészítőkre, tavaly majdnem minden magyar lakos vásárolt valamilyen vény nélkül kapható terméket patikában, drogériában vagy interneten - írta a Világgazdaság. A legkelendőbbek a vitaminok, a kalcium- és a magnéziumtartalmú készítmények és a porcregenerálók.

A Portfolio a magyar gazdaság 2000 óta mért teljesítményéről közölt összeállítást. Mint írják: Magyarország valóban nem lehet büszke régiós összevetésben a 2008 óta felmutatott teljesítményére, ám az utóbbi öt év összességében már nem mondható gyengének. A régiós becsült növekedési potenciálok alapján pedig úgy látszik, hogy van még tennivaló, ha szeretnénk tartani a lépést a következő években.

Ismét az olcsó import nyomja le a tojásárakat – közli a Magyar Idők. A lap szerint korai volt a magyar gazdák öröme, mivel bár a tavalyi rovarölő szeres botrány miatt egy időre eltűnt a magyar piacról az importáru, a külföldi termelés felfutásával újra tömegével érkeznek a dömpingárú termékek a boltokba.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Ezért olcsó a tojás – lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást