Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Csipes Tamara elárulta, mi volt számára Tokió fénypontja

Infostart / InfoRádió - Farkas Dávid
2021. augusztus 11. 10:53
Csak a párosbeli negyedik hely miatt nem tökéletesen elégedett a tokiói olimpiai szereplésével a kajakozó Csipes Tamara, aki egyesben második lett, a négyes tagjaként pedig ismét győzött. Az InfoRádió a hazatért olimpikonok fogadásán bírta szóra a bajnokot.

Csipes Tamara nagyon jónak értékelte a tokiói olimpiát, és mint fogalmazott, semmilyen rossz érzés nem maradt benne az eredményeit illetően, azzal együtt, hogy kicsit bosszantónak érzi a negyedik helyezést párosban.

„De nagyon jól mentünk az Erikával is, így igazából szomorú nem vagyok emiatt, csak picit bosszant, mert aznap sajnos nem a mi pályánk volt.”

Mindezt a többi napon azonban az élettől visszakapta – fűzte hozzá –, mert egyesben és négyesben is nagyon jó időt futott. Vagyis

szívesen alírta előzetesen végül megszületett eredményeit

– jegyezte meg humorosan a kajakozó.

Az olimpia fénypontnak az egyes számban elért második helyezését tartja, ami számára egy nagyon különleges érem. Mint mondta, a felkészülések során nagyon jó pályákat ment, így csak arra volt szüksége, hogy mentálisan ott legyen, amikor a legstresszesebb, a legnagyobb elvárás van a versenyzőkkel szemben, és mindenki őket nézi élesben.

„És ez sikerült, úgyhogy igen, az egyik legjobb pályám volt” – fogalmazott az InfoRádiónak Csipes Tamara, azt is elárulva, hogy

négyesben az első 100 méter után érezte, hogy meglesz

a győzelem.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Csipes Tamara elárulta, mi volt számára Tokió fénypontja
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást