Nyitókép: MTI/EPA/Christopher Neundorf

A kilenc BL-meccs 32 gólt hozott!

Infostart
2024. október 1. 18:45
A kilenc keddi mérkőzésen 32 gól esett a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az Arsenal 2-0-ra verte a PSG-t, a Leverkusen 1-0-ra a Milant, a Dortmund 7-1-re a Celticet, a Manchester City 4-0-ra Pozsonyban a Slovant. A Brest 4-0-ra nyert Salzburgban. További eredmények: PSV–Sporting 1-1, VfB Stuttgart–Sparta 1-1, Inter–Crvena zvezda 4-0, Barcelona–Young Boys 5-0.

RB SALZBURG–BREST 0-0: Az osztrák csapat első fordulóban kikapott 3-0-ra a Spartától Prágában. A franciák sorsolása különleges, a nyitányon 2-1-re verték a Sturm Grazot, s most ismét osztrák csapattal játszanak.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 0-0: A Sparta hét mérkőzésen van túl a mostani BL-idényben a selejtezőkben játszottakat is beleértve, szenzációs mérleggel, hatot megnyert, egyen döntetlenre végzett. Ugyanakkor a stuttgarti az eddigi legnehezebb feladat. A VfB az első meccsén 3-1-re kikapott a Real Madridtól a Bernabéuban.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-0: Máris vezet a német csapat, Mittelstädt előkészítése után Millot szerzett gólt.

RB SALZBURG–BREST 0-0: Az osztrákok is gyorsan vezetést szerezhettek volna, a ghánai származású, de már Grazban született Samson Baidoo betalált a Brest kapujába. A VAR azonban érvénytelenítette a találatot.

RB SALZBURG–BREST 0-1: Viszont a franciák gólját megadta a játékvezető. Az első fordulóban is eredményes Abdallah Sima szerzett vezetést.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-1: Kiegyenlített a Sparta, Karinen látványos szabadrúgásával. Előtte már egy kapufa is jelezte, nagyon bátran futballozik a cseh csapat.

RB SALZBURG–BREST 0-2: Camara góljával megduplázta előnyt a francia csapat.

RB SALZBURG–BREST 0-3: Abdallah Sima eldöntötte a mérkőzést.

RB SALZBURG–BREST 0-4: Baldé labdáját Pereira Lage a kapuba küldte, ez már kiütéses győzelem. A Brest mind a két osztrák csapatot legyőzte a BL-főtábláján, immár még biztosabb.

RB SALZBURG–BREST 0-4: Végeredmény.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-1: Végeredmény.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 1-0: A nyolcadik percben Raphinha labdájából Lewandowski szerzett gólt.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 1-0: Hakan Calhanoglu megszerezte a vezetést az olasz csapatnak.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-1: Pozsonyban Ilkay Gündogan juttatta előnyhöz az angol bajnokot.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 2-1: Potyognak a gólok, négy perc alatt esett három. Emre Can büntetőből elért és Adeyemi „sima” gólja között Maeda is a kapuba talált.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-2: Doku passzát Phil Foden belőtte.

BAYER LEVERKUSEN–AC MILAN 0-0: A 20. percben Frimpong a kapuba lőtt, de a VAR érvénytelenítette a gólt.

ARSENAL–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Kai Havertz a gólszerző. Trossard beadását fejelte be nagyon bátran berobbanva, Gianluigi Donnarumma rosszul mozdult ki.

PSV EINDHOVEN–SPORTING CP 1-0: Schouten az ellenfelét megelőzve elcsípett egy labdát, aztán 20 méterről a jobb alsó sarokba rúgta a labdát.

ARSENAL–PARIS SAINT-GERMAIN 2-0: Bukayo Saka az elmúlt időszakban a gólok előkészítésében jeleskedett, ezúttal ő maga fejezte be az akciót.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 3-1: Újabb német gól, a szerzője Karim Adeyemi.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 2-0: Raphinha a gólpassz után gólt is szerzett.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 3-0: Inigo Martínez alighanem el is döntötte a mérkőzést.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 5-1: Még két gól a félidő végére, az elsőt Guirassy, a másodikat az így már mesterhármasnál járó Adeyemi szerezte.

BAYER LEVERKUSEN–AC MILAN 1-0: Boniface három méterről a kiszolgáltatott helyzett lévő Mike Maignan kapujába küldte a labdát.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 4-0: Robert Lewandowski a második gólját is megszerezte. A mostani idényben, a La ligában és a BL-ben, eddig tíz mérkőzésen kilenc gól a mérlege.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 2-0: Taremi erőszakos labdaszerzése után Marko Arnautovic könnyű gólt szerezve passzolt a hálóba.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-3: Ez a City-meccs sem múlik el Erling Haaland gólja nélkül. A norvég a 41. BL-mérkőzésén a 42. gólját lőtte.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 6-1: Guarassy góljával ötgólos hátrányban a Celtic, amely egy hete 5-1-re verte a pozsonyi Slovant.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 3-0: Taremi Lautaro Martínezt is kiszolgálta egy gólpasszal.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-4: McAtee gólja azt jelenti, hogy, ha nem változik az állás, a pozsonyiak másodszor is négygólos vereséget szenvednek.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 7-1: Felix Nmecha góljával közel a skótok az eddigi rekordvereségükhöz, az 0-7 volt.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 5-0: Szegény svájciakat öngól is húzza, Camaráról került saját kapujába a labda.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 4-0: Taremi két gólpassz után gólt lőtt, büntetőből.

PSV EINDHOVEN–SPORTING CP 1-1: Braganca kiegyenlített.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 5-0: A svájciak szépítő gólját elvette a VAR.