Nyitókép: Wayne Rooney hivatalos Facebook-oldala

Szombathelyre látogatott a Manchester United korábbi világsztárja

Infostart
2024. június 10. 16:49
A 120-szoros angol válogatott támadó fia az MU U11-es csapatával vett részt a Király Ferenc Emléktornán.

Szombathelyre látogatott a hét végén Wayne Rooney, a Manchester United korábbi labdarúgója, aki az angol klub U11-es csapatát erősítő fiát kísérte el a Király Ferenc Emléktornára - írja a 24.hu.

„Nagyszerű hétvége Magyarországon Klay-jel és csapatával. Büszke vagyok rád, Klay” – írta Facebook-oldalán az egyszeres BL-győztes és ötszörös angol bajnok világsztár.

Az utánpótlástornát negyedszer rendezte meg a Király Sportegyesület, melynek elődjét a 108-szoros magyar válogatott kapus, Király Gábor és édesapja, Király Ferenc alapították 2006-ban. Az U11-es tornán 18 csapat vett részt a Király SE beszámolója szerint. A győztes a német Hertha BSC lett, másodikként az MTK, míg a harmadik helyen a címvédő horvát Dinamo Zágreb zárt. A Manchester United U11-es csapata a hatodik helyet szerezte meg.

Az egyesület az írja honlapján, hogy

Wayne Rooney türelmesen állta a szurkolók rohamát Szombathelyen, a csapatokkal, valamint a helyi MU-szurkolókkal is készségesen készített közös fotókat.

A Manchester United korábbi támadóját nemrég nevezték ki az angol másodosztályban szereplő Plymouth Argyle vezetőedzőjének, korábban a Derby County, a DC United és a Birmingham City együttesét is irányította.