Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Folyik a találgatás, hol folytatja majd Kylian Mbappé

Infostart
2024. május 31. 21:05
A világklasszis labdarúgó hét év után távozik a Paris Saint-Germaintől, de egyelőre még nem publikus, hogy hová megy tovább. Vannak, akik a Real Madridot valószínűsítik, de Mbappé az AC Milan felé is kacsintgatott.

Kylian Mbappé május elején jelentette be, hogy a 2023–2024-es idény volt számára az utolsó a Paris Saint-Germain színeiben - írja az Index. A sajtó azóta is találgat, hogy a lejáró szerződésű világklasszis hol folytatja, aki egyelőre úgy tűnik, élvezi a szabadságot.

Több újságnak és televíziónak is adott exkluzív interjút egy hosszabb hallgatás után, ezek között volt például a Sky Sports Italia. Az olasz lap nem tudta megállni, hogy ne faggatózzanak a világbajnok jövőjéről.

"Gyerekként Milan-szurkoló voltam, és mindig is azt mondtam, ha egy nap Olaszországba igazolok, az AC Milan színeiben akarok játszani. Sosem tudhatjuk, mit hoz a holnap, de annyi biztos, mindig is követtem az olasz bajnokságot - és a Milan minden mérkőzését"

- mesélt kapcsolatáról a hétszeres BL-győztes csapattal.

Kylian Mbappé a CNN-nek is adott interjút, amelyben a rekordbajnok Real Madriddal kapcsolatos pletykák miatt adódott a kérdés, hogy szurkol-e majd valamelyik csapatnak a döntőben. A francia játékos diplomatikusan annyit válaszolt, hogy nem, ő csupán a döntőt szeretné megnézni, ahogy teszi ezt a francia, angol, spanyol, német és olasz bajnokságokkal is.

A lap hozzáteszi, Mbappé új szerződésének bejelentése a szombati BL-finálé után várható.