Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Michael Schumacherről posztolt Sebastian Vettel

Infostart
2023. március 11. 05:30
A négyszeres Forma–1-es világbajnok 17 éves barátságukat ünnepelte megható képekkel.

Sebastian Vettel mindig büszkén hangoztatta, milyen nagyra becsüli Michael Schumachert, és hogy milyen fontos szerepet játszott a karrierjében. Amikor a négyszeres világbajnok még csak álmodozott a Forma–1-es sikerekről, a Ferrari sztárját és honfitársát már akkoriban is példaképeként és mentoraként emlegette – írja a hirado.hu.

Mire Vettel elkezdett bajnokságot nyerni, Schumacher visszatért az Forma–1-be a Mercedeshez. A duó pedig rendszeresen együtt szerepelt, még a 2012-es Race of Championson is részt vettek együtt, ami csak tovább mélyítette barátságukat.

Csak két évet töltöttek együtt a Forma–1-ben, abban az időszakban azonban szoros kötelék alakult ki közöttük. Barátságuk azonban 17 éve kezdődött, melyről megemlékezve most megható posztot tett közzé Vettel az Instagram oldalán.

A képek 17 év különbséggel készültek, az elsőn a tinédzser Vettel látható 2006-ban a sauberes korszakából, amikor Michaellel összeálltak egy közös fotóra egymás vállát átkarolva. A második kép már 2023-as, és az idei bajnoki futam előtt már a legenda fiával, Mickkel pózol.

A posztjához csak ennyit írt: „Barátság egyik generációtól a másikig.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebastian Vettel (@sebastianvettel) által megosztott bejegyzés