Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Varga Dénes: szimpla győzelem, ez a minimum elvárásom

Infostart / InfoRádió - Farkas Dávid
2019. október 7. 16:13
A szezon első komoly tétmérkőzése vár az elmúlt idényt öt trófeával záró Ferencváros férfi vízilabdacsapatára: a fővárosi együttes a Bajnokok Ligája csoportkörében szerdán a Hannovert fogadja. Varga Dénes csapatkapitány abban bízik, hogy féken tudják majd tartani a német együttes legjobb lövőit.

A csapat egyfelől kezdeti, bizonyos szempontból ugyanakkor előrehaladott fázisban van, fogalmazott az olimpiai és világbajnok vízilabdázó, kifejtve: két-három olyan játékos van, akinek fel kell vennie még a ritmust, azonban ők nagyon fogékonyak erre, és gyorsan képesek is lesznek rá, emelte ki az InfoRádiónak Varga Dénes.

Miután meccseket még nem nagyon játszott, így a válogatott csapatkapitánya előtt is kérdés, hogy ő maga milyen formában van. Fizikálisan szeret "felkészültté válni" a szezon ezen szakaszában is, amikor nincsenek még igazán döntő meccsek. Úgy érzi, jól halad ezzel.

A Hannover ellen egy szimpla győzelemmel lenne elégedett, ami egyébként a minimum elvárása is a vízilabdázónak. Miután a német együttesnek sok veszélyes lövője van, ezért szeretnék őket "kevés gólon tartani", vagyis 6-7 kapott találat férhet csak bele, tette hozzá Varga Dénes.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Ferencváros a Hannover ellen - Varga Dénes
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást