Nyitókép: MADS CLAUS RASMUSSEN

Elúszhat az úszó Eb

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás
2018. június 29. 18:53
Porcleválás, vírus, kézsérülés nehezíti a Glasgow-i úszó Európa-bajnokságra készülő úszók életét. Valószínű, hogy Bernek Péter nem is tud elindulni.

Bohus Richárnak porcleválása van a bal könyökében. Jelenleg úgy néz ki, hogy nem kell műteni, de elképzelhető, hogy később igen. Ennek ellenére nagyon keményen készül, hogy jól ússzon - mondta az InforRádiónak Nagy Péter, a BVSC úszóedzője.

Bernek Péter már egy hónapja orvostól orvosra jár, és még mindig nem derült ki, hogy milyen betegsége van. Legyengült, valószínűleg vírus támadta meg a szervezetét. Alapállóképességi feladatokat csinál, mert nem bírja az edzéseket, így nagyon valószínű, hogy nem tud versenyezni az Európa-bajnokságon.

Kozma Dominik felkészülését egy kézsérülés nehezíti: elcsúszott, elvágta a kezét egy üveg, össze kellett varrni a sebet. Egy hetet hagyott csak ki, így nála tervben van az Európa-bajnokság - mondta Nagy Péter edző.

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják honlapunkon, az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorának június 28-i adásában.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Bernek kihagyja az úszó Eb-t
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást