Nagy változások Kenderesi Tamás életében

Infostart
2017. október 22. 11:50
Több és minőségibb edzésmunkát végez Kenderesi Tamás, amióta visszatért az uszodába. Pécs olimpiai bronzérmes úszóját külön motiválja, hogy csupán a negyedik helyen ért célba a 200 pillangó úszás döntőjében a budapesti világbajnokságon.

Kenderesi Tamás az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában elmondta: nyugodt a lelkiismerete, hiszen a riói olimpia után a szokásos lendülettel vetette bele magát az újabb szezonba. A budapesti világbajnokságon az első két úszásával elégedett, csupán a harmadik, a döntő nem sikerült jól. „Talán az is lehetett az oka, hogy előtte egy hónappal felszedtem két kilót, az lehet, hogy nem hiányzott az utolsó ötvenen” – tette hozzá a sportoló. Épp ezért a szeptemberi szezonkezdést követően dietetikus segítségét is igénybe veszi a felkészüléshez.

A budapesti verseny után csalódott volt, jobb eredményre számított az elért negyedik helynél, de tanult a hibáiból – mondta. Elmondása szerint ez motiválja a legjobban, és a jövő nyáron, Glasgow-ban megrendezett Európa-bajnokságon jobb helyezésre számít.

Stábjával változtattak az edzésmódszeren, elkezdték a gyorsúszásra való felkészülést is, és – mint mondta – sokkal minőségibb úszásokat végez.

„Úgyhogy jó lesz ez!”

– jelentette ki a pécsi úszó.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kenderesi Tamás felkészülését dietetikus segíti
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást