Futballszenzáció: Kaká visszatér a Milanba?

InfoRádió
2017. október 18. 15:05
Még egy fél évet töltene a milánói csapatban, amelyben kétszer is futballozott már.

Eddig csak azt lehetett tudni, hogy az egykori aranylabdás középpályás, a brazil Kaká nem hosszabbítja meg szerződését az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Orlando City csapatánál, ám azt nem, hogy 2018-tól mi a terve. A Premium Sport olasz honlap szerint az eddigi két változat - visszavonulás vagy levezetés a Sao Paulo-i nevelőklubban - mellett felbukkant egy harmadik:

Kaká visszatérhet az AC Milanba.

A portál szerint a középpályás bejelentkezett Marco Fassone ügyvezetőnél, hogy még egy fél évet lehúzna egykori sikerklubjában.

A feltevést erősíti, hogy korábbi milánói csapattársa, a holland Nigel De Jong az Instagramon hozzászólt Kaká búcsúposztjához, és azt írta: "Minden jót a közeli jövőhöz", és mellé a Milan színeit jelképező piros és fekete pontot rakott.

Más források viszont kétségbe vonják, hogy a 35 éves futballista a Serie A szintjén tudna teljesíteni, és beférne a nyáron több száz millió euróból megerősített Milanba, különösen az után, hogy az állandó sérülésekkel indokolta az orlandói búcsúját is. Az viszont elképzelhető, hogy észak-amerikai mintára

csak egyetlen mérkőzésen lép majd pályára piros-feketében,

így köszönve el a futballtól és kedvenc klubjától.

Kaká kétszer is játszott Milánóban, először 2003 és 2009 között, majd a 2013-14-es idényben, 307 meccsen 104 gólt szerzett, és nyert olasz bajnokságot, kupát és szuperkupát, Bajnokok Ligáját, európai szuperkupát és klubvilágbajnokságot is.