Burgert sütött Kenderesi

InfoRádió
2016. október 27. 18:13
Kenderesi Tamás nyitotta meg és avatta fel a Zing Burger legújabb, Nádor utcai éttermét. Az olimpiai bronzérmes úszó készítette el az új étterem első hamburgerét, ráadásul wagyuból, a világ egyik legzamatosabb marhahúsából.

"Rám férne pár sajtburesz" - így hangzott Kenderesi Tamás klasszikussá vált mondata, miután Rióban megnyerte élete első olimpiai érmét. Ezzel a mondattal kezdődött el a Zing és a tehetség együttműködései is, másnap ugyanis a Zing már burgerakciókkal ünnepelte Kenderesi sikerét. A fiatal sportoló azóta élete első sajtbureszét is elkészíthette a Zing Burger új, Nádor utcai éttermének megnyitóján.

„Ha egy szóval kell összefoglalnom, hogy milyen volt beleharapni az ország első Wagyu Burgerébe, csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen. Teljesen új dimenzióba helyezte a hamburger fogalmát, mert maga a hús nagyon különleges, és elképesztő ízélmény. Az biztos, hogy fogok még ilyet enni” – mondta Kenderesi Tamás a burgersütés után.