Abramovics megszólalt és megalázta José Mourinhót

Infostart
2007. szeptember 27. 07:47
Először szólalt meg a Chelsea angol labdarúgóklub tulajdonosa az elmúlt napokban távozott José Mourinho ügyében. Az orosz milliárdos szerint a portugál szakember (aki a klubbal hat címet, köztük két bajnokságot nyert), csak olyan volt, "mint egy étel az éttermemben".

Nem túl hízelgően nyilatkozott a napokban a Chelsea-től "közös megegyezéssel" távozott José Mourinhóról a klub tulajdonosa, Roman Abramovics. Az orosz milliárdost az egyesület Stamford Bridge-i stadionjában megnyíló új étterem partiján kérdezték meg a portugál szakvezetőről.

"Nos, José olyan, mint bármelyik étel az éttermemben. Ízlik vagy sem, nem marad túl sokáig az asztalon" - felelte Roman Abramovics megvonva a vállát.

Az orosz milliárdost azon ritka alkalmak egyikén kapták mikrofonvégre, amikor új barátnőjével, a 24 éves Daria Zukovával jelent meg nyilvánosan. "Még nem kóstoltam meg az ételeket. Ha jó lesz, akkor talán máskor is benézek. Ha nem, akkor persze nem" - viccelődött.

Eközben a klubtól távozó José Mourinho búcsúvacsorát adott családtagjaival legközelebbi barátainak kedvenc londoni éttermében. "A családom és én csütörtökön örökre visszatérünk Portugáliába, ahol új állásra várok" - jelentette ki a Chelsea volt szakvezetője.