A sértődött Ronaldinho a Chelsea-be tart?

Infostart
2007. szeptember 24. 08:34
A Barcelona brazil labdarúgója a hírek szerint komolyan összeveszett a katalán együttes szakvezetőjével. Ronaldinho ezt követően megkérte menedzserét, hogy kezdje meg a tárgyalásokat az angol Chelsea vezetőségével esetleges átigazolásáról.

Nem megy mostanában a játék Ronaldinhónak. A brazil zseni képtelen azt a játékot nyújtani, aminek köszönhetően a világ legjobbjának választották. Gyengébb teljesítményét sokan életmódjának tulajdonítják.

Újabban ezek között van Frank Rijkaard, a Barcelona vezetőedzője is, aki legutóbb nyilvánosan is felemlegette azt a vádat, hogy Ronaldinho kevesebb mint 48 órával egyik mérkőzésük előtt alkoholt fogyasztott.

"A játékos azt mondta nekem, hogy a vádak nem igazak, én pedig hiszek neki" - jelentette ki a szakvezető, ám a 27 éves Ronaldinho menedzsere (és egyben testvére) az eset kapcsán a brazil elleni kampányról beszélt.

Ronaldinho pedig kiborult a vádak hallatán és megkérte menedzserét, hogy kezdjen tárgyalásokat az angol Chelsea-vel esetleges átigazolásáról.

Roberto de Assisnak nem lesz nehéz dolga, hiszen Roman Abramovics régóta szeretné megszerezni a labdarúgót, a múlt hónapban 50 millió fontot kínált érte.