A Barcelona is elszúrta a rajtot

Infostart
2007. augusztus 26. 20:52
Szinte hihetetlen, de újabb - a BL-győzelemre is esélyes - labdarúgócsapat kezdte csalódást keltően a 2007-2008-as bajnoki szezont hazájában. Az angol Manchester United és az olasz Inter egypontos rajtja után a spanyol Barcelona is csak döntetlent játszott.

A nyáron alaposan megerősített katalán gárda a Santander otthonában nem volt képest jobb eredményt elérni 0-0-nál.

A Barcelona kezdőcsapatában még nem szerepelt az Arsenaltól szerződtetett Henry, a francia csatár az utolsó fél órára kapott csak játéklehetőséget Messi lecserélése után. Más kérdés, hogy így is lett volna lehetősége eldönteni a meccset.

Az elmúlt szezon ezüstérmese a 68. percben emberelőnybe került Smolarek kiállítása után, de még ezt sem tudta kihasználni.

Kísért az elmúlt idény, hiszen a Barcelona akkor sem tudott túl sokszor győzni idegenben. A Sevilla főlényes és a Real Madrid kiszenvedett szombati sikere után viszont ez a döntetlen máris kétpontos hátrányt jelent a tabellán a La Liga legfőbb esélyesének.

Az újonc Almeria eközben meglehetősen simán, 3-0-ra nyert a Deportivo La Coruna otthonában, míg a Mallorca szintén 3-0-ra győzött a Levante ellen.

További eredmények:
Bilbao-Osasuna 0-0
Huelva-Betis 1-1.