Mi történt, Sir Alex?

Infostart
2007. augusztus 15. 22:49
Minden rivális klub reményeit felülmúlta a Manchester United labdarúgócsapatának bajnoki rajtja. Sir Alex Ferguson vezetőedző együttese az első két meccsén két pontot gyűjtött, így csak a veretlenségnek örülhet. Mert a Chelsea-vel szemben máris négy pont Giggsék hátránya.

A Manchester United a Reading elleni gólnélküli meccs után a második fordulóban 1-1-es döntetlent ért el a Portsmouth pályáján.

A címvédő Scholes góljával a 15. percben előnyhöz jutott, de a szünet után nem sokkal Mwaruwari egyenlített. Újabb gól már nem esett, de mindkét csapat 10 emberrel fejezte be a meccset. A Manchesterből Cristiano Ronaldo kapott piros lapot a hajrában.

A Manchester City 1-0-ra legyőzte a vendég Derby County együttesét, így továbbra is százszázalékos.

A Chelsea 2-1-re nyert a Reading otthonában, ezzel szintén hibátlan. A londoniak a 29. percben hátrányba kerültek, a második félidőben viszont öt perc elég volt a Mourinho-gárdának a fordításhoz. A 47. percben Lampardot nem tudták megállítani a Reading-védők, míg három perccel később Drogba talált 20 méterről a kapuba.

További eredmények:
Birmingham City-Sunderland 2-2
Fulham-Bolton 2-1
Wigan-Middlesbrough 1-0.

A tabellát az Everton vezeti, miután kedden 3-1-re győzött a Tottenham otthonában, és több lőtt góljának köszönhetően megelőzi a Manchester City csapatát is.