Megverték a Fradi egyik labdarúgóját

InfoRádió / MTI
2007. június 22. 17:20
A népligeti aluljáróban megtámadták és bántalmazták Jeremias Buzt, a Ferencváros argentin labdarúgóját. Az eset még vasárnap délelőtt történt, de csak most hozták nyilvánosságra.

"Mindannyiunk számára érthetetlen, ami történt, hiszen egy rendkívül profi gondolkodású játékost ismertünk meg Jeremias személyében, aki ráadásul remekül is teljesített, fontos gólokat szerzett" - mondta Tepszics Ignác, a futballcsapatot működtető zrt. cégvezetője a klub hivatalos honlapján.

"Nem lehetett panasz a játékára, nem véletlen, hogy külön őt éltető rigmus is született a lelátón a drukkerek részéről. A sajnálatos eset vasárnap délelőtt történt a népligeti aluljáróban, az incidens nyomai jelenleg is láthatóak a játékos felső testén" - tette hozzá.

Tepszics hozzátette, a futballista kérésére nem akarták nyilvánosságra hozni a történteket, de egyre több pletyka terjedt el és ennek akarta elejét venni az egyesület a nyilvánosság tájékoztatásával.

A hivatalos ferencvárosi honlap szerint nem ez volt az első incidens azóta, hogy a csapat a Nyíregyháza mögötta második helyen végzett az NB II Keleti csoportjában és nem jutott fel az élvonalba: kedden, a gárda évzáró bankettjére több drukker is berontott és kérdőre vonta a játékosokat. Ez a vita nem fajult tettlegességig.