Abramovics: "ez teljes képtelenség"

Infostart
2007. június 1. 05:53
Elkötelezte magát a további költekezés mellett a Chelsea orosz tulajdonosa. Roman Abramovics "teljes képtelenségnek" nevezte azokat a híreszteléseket, melyek szerint elzárná a pénzcsapokat.

Elkötelezte magát a Chelsea mellett az orosz tulajdonos, Roman Abramovics, aki egyben cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint a pénzcsapok elzárására készülne.

A milliárdos (aki egy csapásra a világfutball leggazdagabb klubjává tette a korábban a fizetésképtelenség felé haladó klubot) "teljes képtelenségnek" minősítette a híreket.

"Minden úgy marad, mint most. Viszonyom a Chelsea-hez semmit sem változott és nem is szeretnék semmin változtatni"v - fogalmazott Roman Abramovics.

A milliárdoshoz közeli források szerint nem véletlen, hogy az egyébként a nyilvánosságot nem szívlelő pénzember éppen most reagált a felröppent pletykákra. Abramovics ugyanis nagyon szeretné a jövő évi moszkvai Bajnokok Ligája-döntőben látni az együttest.

A Chelsea csak múlt nyáron 60 millió fontot költött játékosokra és ebben nincs benne a heti 130 ezer fontot (48 millió forintot) kereső Andrij Sevcsenko és Michael Ballack fizetése.

A hírek szerint ugyanakkor idén megközelítően sem fog ennyit költeni a Chelsea.