Beckham mégis elment Tom Cruise esküvőjére?

Infostart
2006. november 18. 14:23
A Real Madrid nem járult hozzá ahhoz, hogy angol futballistája, David Beckham Rómában töltse a szombati napot a két filmcsillag, Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjén. Ennek ellenére David Beckhamet pénteken a római repülőtéren látták feleségével, Victoriával.

A 31 éves középpályás térdproblémái miatt nem szerepelhet a Santander elleni hazai bajnokin, de Fabio Capello, a Real vezetőedzője azt várja tőle, hogy ettől függetlenül részt vegyen a délutáni edzésen.

"Még nem jött rendbe a sérülése, de dolgoznia kell az erőnlétén. Az, hogy lemarad a lagziról, már nem az én problémám" - mondta még korábban a királyi gárda olasz mestere.

David Beckham ennek ellenére pénteken elrepült Rómába. A Real Madrid szóvivője ugyanakkor megpróbálta jelentéktelen színben feltűntetni a nyilvánvaló konfliktust, mondván: arra engedélyt kapott a brit sztárfocista, hogy átugorjon Rómába, de szombaton visszatér Madridba fizioterápiára és a meccsre.

Pletykák szerint azonban a kiruccanást nem Fabio Capello engedélyzte. Ha valóban így van, az tovább ronthat Beckham és az edző már így is feszült viszonyán.

A lépés felerősíti azokat a híreszteléseket, hogy az idény során mindössze háromszor kezdőcsapatba került klasszis nem tölti ki júniusig szóló szerződését Madridban, hanem visszatér Angliába, vagy a tengerentúli élvonalban folytatja pályafutását.