Beckham Hollywood közelébe vágyik

Infostart
2006. november 7. 09:42
David Beckham, a világ legismertebb futballistája először ismerte el: nagyon is érdekli a Los Angeles Galaxy ajánlata. Nehezen viseli, hogy Capello nem számít rá a Real Madrid kezdőcsapatában.

David Beckham intellektusát ismerve talán erős túlkapás Anyeginnel példálózni, ám tény: az angol sztár, akárcsak Puskin hőse, feleslegesnek érzi magát.

Nehezen viseli mellőzöttségét, hogy Capello az első kilenc bajnoki mérkőzésen mindössze háromszor állította a kezdő csapatba.

Amerika ellenben tárt karokkal várja. Személyes jó barátja, a Los Angeles Galaxy tulajdonosa, Philip Anschutz milliárdos, a londoni Millennium Dome tulajdonosa mesés fizetést és állandó játéklehetőséget kínál neki.

Beckhamet ráadásul, feleségével, Victoriával együtt mindig is nagyon vonzotta, hogy Hollywood és barátaik, például Tom Cruise közelében élhessenek.

"Több ezer klub van a világon, amelyik szívesen szerződtetne egy ilyen képességű futballistát. A mi klubunk biztosan az egyik ezek közül. " - mondta az LA Galaxy elnöke, Alexi Lalas, az egykori válogatott játékos.

Beckham a napokban először mondta ki, hogy érdekli a Los Angeles-i ajánlat - bár egyelőre nem vágta el a szálakat a Real Madriddal sem.

Hajlandó lenne tárgyalni jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, de ehhez garanciákat szeretne kapni arra, hogy rendszeresen játszhat. Ezt azonban sem Fabio Capello, sem Predrag Mijatovics, a sportigazgató nem hajlandó kimondani.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást