Ismét igazolhat a női bajnok pécsi kosárcsapat

InfoRádió / MTI
2006. október 5. 19:40
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége csütörtökön törölte a női bajnok MiZo Pécsre kirótt igazolási stopot, a baranyaiak ismét szerződtethetnek játékosokat.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége rendkívüli fellebbviteli és fegyelmi bizottság keddi és csütörtöki ülésén azt vitatta meg, hogy a MiZo Pécs rendezte-e már a tartozásait játékosai felé annyira, hogy új kosarasokat szerződtethessen, majd a kedvező vélemény után ismét engedélyezte játékosok igazolását.

"Nagyon örülünk a számunkra kedvező döntésnek. Sajnos a klub jelenlegi játékosaival szemben vannak elmaradásaink, szeretném megköszönni nekik, hogy megértéssel fogadják a kialakult helyzetet és türelmesen várnak körülményeink rendezésére. Minden erőnkkel azon fáradozunk, hogy jövőre ne kerüljünk ilyen kellemetlen szituációba" - mondta Rózsa Gábor, a női bajnokcsapat ügyvezetője.

Kedd óta Pécsen tartózkodik az ausztrál válogatottal újdonsült világbajnok Jennifer Whittle, a 33 éves center azonban az MKOSZ tiltása miatt eddig nem lehetett hivatalosan tagja az együttesnek.