FTC-elnök lenne Erdei Zsolt menedzsere

Infostart
2006. szeptember 1. 13:23
Dámosy Zsolt pályázik a Ferencvárosi Torna Club elnöki posztjára. Ezt a menedzser-üzletember pénteken jelentette be sajtótájékoztatóján.

Tervei szerint egy 12 fős elnöki tanácsadói csoport segítené munkáját. Elképzeléseit a közeljövőben megismertetné az FTC szakosztályaival, hogy a közgyűlésen már ismert jelöltként indulhasson.

Becslése szerint 1,5 milliárd forintra lenne szükség a klub rendbetételéhez. Hogy ezt hogyan és honnan lehet előteremteni, arra egyelőre Dámosy Zsolt sem tud választ adni, nincs kész koncepciója. Az InfoRádiónak nyilatkozva az üzletember csak azt tudta ígérni, hogy "gőzerővel" elkezdenének dolgozni a megoldáson.

Dámosy Zsolt elhibázottnak nevezte az utóbbi évek politikáját, amely - mint mondta - arról szólt, hogy befeketetőt találjon a klub bármi áron. Az üzletember úgy vélte: ha nem találnak megfelelő befektetők, akkor akár "idegen" pénz nélkül is meg kell próbálni rendbe tenni a Fradit.

A sajtótájékoztatón Horváth K. József, az FTC kommunikációs igazgatója Ináncsy Miklós nevében azt mondta, hogy a jelenlegi elnök szívesen ad tanácsot Dámosynak.

Az üzletember a menedzsere többek között az úszó Kovács Ágnesnek és a bokszoló Erdei Zsoltnak, emellett pedig elnöke a Budapesti Farkasok amerikaifutballcsapatának.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Dámosy Zsolt
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást