Schumacher túlórázna

Infostart
2006. március 2. 19:13
Nehéz helyzetbe került a Ferrari egy héttel a Forma-1-es szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt. Mugellóban az eső miatt alig-alig tudtak gyakorolni Michael Schumcherék. Sakhirban pedig aligha kell az esőgumikat használni a csapatoknak...

Ezen a héten csak kedden végezhette el a tervezett feladatokat a Ferrari. Mugellóban a hideg idő és az eső egyaránt hátráltatta a maranellóiakat.

Csütörtökön már csak Michael Schumacher próbálkozott, de a hidegben több mint hét másodperccel maradt el keddi legjobbjától. Azon a napon egyébként a hátszeres világbajnok német fél másodperccel verte csapattársát, a brazil Felipe Massát.

Michael Schumacher már jelezte: kész túlórázni, hogy az elutazás előtt behozzák lemaradásukat. Az időjárás-előrejelzések viszont nem kecsegtetik sok jóval a Ferrarit, amely pénteken azért folytatja a felkészülést.

Schumacher és Massa februárban Bahreinben is tesztelhetett, enélkül most valószínűleg tényleg gondban lennének a maranellóiak, hiszen az ázsiai országban a jövő héten minden bizonnyal 25-28 fokos meleg várja a Forma-1-es csapatokat.