A Fradi-elnök kitiltja a rendbontókat

Infostart
2006. március 2. 07:09
A Ferencvárosi Torna Club új elnöke szerint a rendbontóknak nincs keresnivalójuk az Üllői úti stadionban. Ináncsy Miklós az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az ezzel kapcsolatos intézkedésekről nem egyeztet semmilyen szurkolói csoporttal.

Azokat, akik azért jönnek a meccsre, hogy élvezzék a játékot és szórakozzanak, nagy örömmel várjuk. Azokat viszont, akik azért jönnek, hogy más szurkolók jogait megsértve nyomdafestéket nem tűrő dolgokat kiabáljanak, vagy székeket törjenek, nem látjuk szívesen - mondta az elnök.

Ináncsy Miklós közölte: megállapodott a biztonsági őrökkel arról, hogy azokat be sem engedik a pályára, akikről tudják, hogy rendbontók.

"Rájuk nincs szükség" - fogalmazott. Az elnök hozzátette: lehet, hogy emiatt feljelentik, de "áll elébe".

A Ferencváros biztonsági igazgatója tudja, hogy kik a hangadók. Mivel egy csoportban vannak, könnyű őket megfigyelni, videofelvételt készíteni róluk. Ezt a biztonsági emberek már megtették - mondta Ináncsy Miklós.

Nagyon bízom abban, hogy a Ferencváros meccsei biztonságosak lesznek - tette hozzá.

Az elnök elmondta, hogy amikor az őröknek az elképzeléseit elmondta, felvették, hogy "jönnek majd a szurkolók, meg a küldöttségeik".

Erről a kérdésről nincs egyezkedni való a szurkolókkal. Aki el akarja rontani egy mérkőzés légkörét, azzal nincs miről tárgyalni - jelentette ki Ináncsy Miklós.

Nincs minden jog a Fradinál

A marketingjogokból az italok és a Nestfood termékek értékesítése a korábbi tulajdonosé. Ezeket a jogokat csak visszavásárolni lehetne - mondta az elnök.

Emlékeztetett arra, hogy a többi jog, például a közvetítéseké, továbbra is a klub tulajdonában van.

Sok mindent ki lehet még találni, amit a Ferencváros Futball Rt., vagy a Ferencvárosi Torna Club forgalomba hozhat és értékesíthet - tette hozzá.

Az, hogy a marketingjogok egy része nem a klubé, jelen pillanatban nem sokkal csökkenti a Ferencváros értékét. Ezeknek a jogoknak a visszavásárlására egyelőre nincs módja az egyesületnek - mondta Ináncsy Miklós.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Ináncsy Miklós a renitens szurkolókról
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Ináncsy Miklós az Üllõi úti ingatlanról
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást